Bejelentés


A levegő királynője!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Az MGKSZ oldalról átvett anyag 2017. 

Tájékoztató


 

 

A börzével kapcsolatos információk kaphatók az MGKSZ irodájában (1071 Budapest, Dembinszky u. 52. Tel.: 06-1-342-5538, mgksz@enternet.hu).

 

 

 

MGKSZ Vezetősége

 

 

 

 

 

A BELÉPTETÉSI RENDSZERREL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKRÓL MÁR TÖBB ALKALOMMAL TETTÜNK EMLÍTÉST. AZ EGYESÜLETEINK RÉSZÉRE KIADOTT TISZTELETJEGYEKKEL KAPCSOLATBAN IS ÉRKEZETT TÖBB JAVASLAT. TÖBBEK KÖZÖTT  KÉT DOLGOT KIFOGÁSOLTAK EGYESÜLETEINK VEZETŐI: A JEGYEK NE LEGYENEK NAPTÁRI IDŐPONTHOZ KÖTVE ILLETVE OLDJUK MEG A KI- ÉS BEJÁRÁS LEHETŐSÉGÉT A JEGYEKKEL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA.

 

FENTIEKBEN AZ ALÁBBI VÁLTOZTATÁSOKAT JELENTJÜK BE 2014. ÉVRE.

 

 

 

A tiszteletjegyek két részből állnak majd a jövőben, a tőpéldány marad a látogatónál, az ellenőrző szelvényt letépi a jegyszedő belépéskor. A jegytömb hat szelvénye hatszori belépésre jogosít, a jegyek bármelyik börzén időpont korlátozás nélkül felhasználhatóak lesznek.

 

 

Az állandó ki- és belépést úgy kívánjuk megoldani, hogy ha a jegy tulajdonosa a terület elhagyása előtt szándékát jelzi a jegyszedőnek, akkor a kézfejére egy pecsét lenyomatot kap. Ezt követően szabadon mozoghat a kapukon keresztül. Aki személyiségi jogokra hivatkozva nem járul hozzá a pecsételéshez, annak azonban a jövőben is újra belépőt kell váltania.

 

 

 

 

 

 

MGKSZ vezetősége

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!